Zaterdag 14 mei 2022

Zaterdag 14 mei 2022 herdenken wij Alan en Daan die op zaterdag 14 mei 2000 zijn vermoord in de auto van Kobus Ras en in Loosduinen op de parkeerplaats zijn gedumpt door Kobus en zijn zoon Tommix Ras. Nabij de plek waar Alan en Daan zijn gevonden is een monument geplaatst ter nagedachtenis aan de jongens en het gruwelijke misdrijf op moederdag, 14 mei 2000.

Het was onze bedoeling om (14 mei 2020) twintig jaar na de moord en dood van Alan en Daan extra aandacht te geven en vragen aan deze fatale dag die veel littekens heeft achtergelaten. Helaas, heeft het coronavirus en de beperkingen dit onmogelijk gemaakt. Het verplaatsen en het samenkomen op 14 mei 2021 en het zien van zoveel mensen, het voelen van echt medeleven heeft ons allemaal echt gesterkt. Deze momenten en het massale reageren van familie, vrienden, collega’s en buren op berichten bij zijn geboortedag doet ons elk jaar weer goed.

Alan en wij zijn “na ruim 20 jaar zonder Alan” niet vergeten door familie, vrienden, (oud) collega’s, (ex) buren en lotgenoten. Elke jaar weer is het medeleven van jullie een belangrijke steun voor ons.

Wij gaan zaterdag 14 mei 2022 een plantje of bloementje neerzetten bij het monument in Loosduinen.