Ons gezin

Familie Roos
Vader van Alan

Martin Roos, geboren 13 december 1948 te Den Haag. Genoten van een fijne jeugd in een gelukkig gezin met mijn ouders, broer en zusje. Een best wel moderne doch goede opvoeding waarbij fatsoen, respect en discipline de noodzakelijkste les was voor mijn ouders. Mijn ouders, het omgaan met ons, het omgaan met familie en vrienden, het gezin waar ik in opgroeide is voor mij altijd een voorbeeld geweest. Martin, op 11 september 1968 gehuwd met,

Moeder van Alan

Irene Komduur, geboren 30 augustus 1950 te Manokwari. Een “motje” zoals ze dat toen noemden. Op 2 januari 1969 is ons eerste kindje, Alan Dave Spencer geboren in het Academisch ziekenhuis te Leiden.wij waren toen inwonend op een zolderetage in de d’ Aumariestraat te Scheveningen. Via een korte periode wonen op de Regentesselaan te Den Haag, Madepolderweg te Monster naar Vlaardingen.

Broertje van Alan

Op 14 februari 1971 is ons tweede kindje, Maurice Michel thuis geboren, wij woonden toen in de Röntgenstraat te Vlaardingen. Ik moest zorgen dat het mijn kinderen aan niets ontbrak, zorgen dat ze zonder problemen opgroeien, hen leren wat ik geleerd had van mijn ouders. Mijn leven, mijn gezin, alles verliep zoals ik verwachtte. In de eerste jaren Vlaardingen, in die paar jaar Stadskanaal en in de jaren die volgde op de Heliotrooplaan in Den Haag. De jongens, intussen op de lagere school deden het aardig. Alan een voorbeeldig, rustig ventje en Maurice een leuke kwajongen.

Zusje van Alan

Op 22 januari 1979 is ons derde kindje, Cynthia Deborah thuis geboren, aan de Heliotrooplaan te Den Haag.